Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own

 
Nu är den här bilden nära ett år gammal, 19 dagar efter vi faktiskt förstod, att det är meningen att just vi två ska stå ut med varandra.
Igår, firade jag och min bättre hälft 1 år tillsammans. 
Det har varit ett turbulent år, allt har gått upp och ner och det har varit så skönt och lättande att jag alltid haft Axel där, som ett berg att luta sig mot. 
 
Han är min bästa vän - och var det redan innan, han som gör mig galen, en krävande karl när det gäller massage och kliande på ryggen, min personliga kock och världens bästa människa.
 
Jag älskar honom ända in i mitt stelfrusna, kalla hjärta och själ. 

Vi spenderade måndag-onsdag i Sveriges finaste stad, Göteborg. Vi åt middag, såg på bio, gick på universeum, skrattade, bodde på hotell (Gothia), myste och bara hade det bra.
Dessutom hade mamma (&pappa?) bestämt sig för att överraska oss med spa på Gothias systerhotell Upper House. Det var världens bästa helg. 
Och det ska komma fler år och bemärkelsedagar för oss ♥
 
 
“I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride: I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close."
Visa fler inlägg