Mora

 
Efter ett misslyckat högskoleprov och sent jobb i Torsby på lördagen så begav jag mig efter ett träningspass till Mora och Axel! 
Söndagen spenderades med en löptur, film och mys. Måndagen spenderades med en prommis in till centrala Mora (ca 40 min), sedan gym med pärlan här ovan och sedan backträning med Axulf. 
 
Dagen efter vankades styrketester i Stockholm på Artro Clinic (fantastiskt ställe), därför tog jag Emma under armen och gick på stan i några timmar innan och sedan en snabbfika med Alex efteråt. Testerna gick väl helt ok med tanke på att jag verkligen tagit det lugnt och sansat för att inte skada mig igen, vilket jag har en tendens att göra. Så det var positivt! Men nu ska vi lägga på en rem, för knät är helt, men svagt! 
 
Idag har jag gjort supermysig brunch med Emma (bild ovan!) och sedan en promenad, eller trolljakt som vi ville kalla det. Vi hade superkul.

Jag är så himla glad att jag trivs så himla bra med hela Axels familj OCH hans kusin! Dessutom har deras by fantastiska löpspår. Hehe.
 
Nu är jag iallafall hemma igen och imorgon ska det jobbas. Jobbigt med tidig morgon, men kul att träffa folket där igen! 
 
MEN nu ska jag rikta allt mitt fokus på Grey's igen ♥
Visa fler inlägg