#Magaluf2015

Årets studentresa är nu gjord! Jag är hemma igen - några nyanser brunare och några nivåer hesare. 
 
Det enda jag kan säga är att denna resa var långt över mina förväntningar. Klart hade man hoppats på soldagar, lite fest, chill på balkonger och framförallt en himlans massa vänskap.
- Och jag har verkligen fått det.
 
Dagarna var fantastiska. Långa och soliga, nätterna lika långa. För lite sömn, för lite vila och för lite vettigt, men alldeles lagom mycket kärlek. 
Jag kan inte trycka mer på punkten att jag älskar varenda sekund som jag spenderar med alla dessa otroliga vänner jag har. Jag ger kärlek till dem - och jag får tusenfalt tillbaka.
 
Det är en tacksam relation att ha till de människor man lever allra tätast intill. Utan dem hade jag inte haft en något sånär lika bra tid här i Torsby. Den gemenskap och omtanke jag upplever finns bland oss, är något utöver det vanliga. Visst har vi "gängets mammor", "gängets psykologer", "gängets galningar" och "gängets chillisar". 
Det finns folk ur varje grupp och jag tror det är därför vi kompletterar varandra så bra. 
Alla tar hand om varandra och vill varandra väl. Ingen lämnas ensam och ingen behöver vara utanför. Någonsin.
 
Klart att det finns folk som jag står närmre än andra. Och det måste ändå vara Alpin 95:orna, och SA11s. 
Dessa personer, har jag suttit som klistrad på under mina fyra år här. Vi må ha råkat i luven på varandra, vi må ha gråtit och skrikit och baktalat varandra. - Men det löser sig alltid. För man måste få ventilera frustration och man måste få bli arg och ledsen. Det har vi förstått och accepterat under dessa år. Stridsyxorna är begravda och nu finns bara genuin kärlek. Skulle jag säga.
 
Jag fylls av så mycket värme när jag tänker på vad bra jag har haft det här och hur lyckligt lottad jag är som fått chansen att spendera mina år med just precis dessa idioter. För det är vi. Idioter hela högen. ♥