Tjugoförsta Juni

Började mitt "sommarlov" med att spendera en vecka hemma hos Axel med familj, skön inledning på ledigheten måste jag säga. Att bara slappa och må bra, underskattat är det allt.
Kom hem natten till midsommardagen och klockan 12 gav jag mig ut till världens vackraste Väderöarna för en jobbdag! Triton spelade och det var ca 400 pers på plats. Lärde känna nytt trevligt folk och gick och la mig med fruktansvärt ont i fötterna. 
Gick sedan i land vid tolv idag. Efter det däckade jag i soffan tills jag släpade mig ut i solen. 
 
Höjdpunkten på dagen var ändå att pappa kom på att han inte fått någon midsommartårta och därmed bestämde att det skulle jag baka. Så det gjorde jag och därmed kom Josefin och Martin på besök. Så himla mysigt att sitta och se på tv med tårta och kaffe med sina två bästa vänner och familj. 
 
På tisdag drar jag mig till Göteborg för 1D med Elin, Emma och Isabella. Hur kul? Det är våran tredje konsert under de senaste tre åren, så det är lite av en tradition. Så vi har sett dem i Oslo, Stockholm och härnäst Göteborg!
Snart drar också mitt jobb på Sportshopen igång, såg att jag fått en fråga angående det, och jag kan bara säga att det är världens bästa jobb. Jag trivdes varje dag jag gick dit, alla är verkligen jättetrevliga. Plus att jag får gå i träningskläder hela dagarna. ;)
 
Spontansökte förresten till Journalistikprogrammet på Mittuniversitetet förut också, det var ju något annorlunda. Inte för att jag tror jag flyttar dit i höst, men ifall att! 
 
Nu ska jag däremot slösurfa och sedan somna i min egen säng OCH DET SKA BLI SÅ SKÖNT.
Natti!
 
Visa fler inlägg