Back too school tag

Vendela  nominerade mig och sa att detta må jag göra. And then I will. Tydligen.
 
1. Vilken klass börjar du i? Mitt sista 4:e år, på skidgymnasiet i Torsby.

2. Vad gillar du mest med skolan och vad gillar du minst? Det jag gillar mest är mina vänner där och möjligheterna vi får att kombinera skolan och våra elitsatsningar inom idrotten. Och elevkåren, såklart. 
Minst gillar jag noooooog....att behöva gå upp så tidigt. Hehe.

3. Vilken dag börjar du? Idag. And I am not even there!!! :(

4.Vilken tid vaknar du på en skoldag? Runt halv sju kanske? 
 
5. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning? Det är olika beroende på hur jag känner mig. Man vill ju vara representabel, och det är ju inte alltid man är när man vaknar liksom.

6. Vad är du exalterad/nervös över? Att få bygga upp elevkåren ännu mer! Vi har så jäkla mycket planer och förhoppningar. Tjoho. 

7. Har du fått ditt schema än? Joooo, det har jag väl. Men det ändrar sig ju alltid HELT första veckan. Har jag lärt mig.

8. Vart brukar du köpa dina school supplies? I skolan eller toria eller coop eller kontorspecialisten, jag är flexibel så. hehe

9. Jeans yoga pants eller kjol? Jeans, eller som idrottsidiot - träningstights. Kanske eventuellt t.o.m skidkläder eller fartdräkt. Hoho.

10. Ryggsäck eller handväska? Ingetdera? Pjäxbag? 

11. Tre skönhets must haves för skolan? En jävla hårsnodd är ju essentiellt. Men... ögonbrynspennan BEHÖVER jag. Och ev. mascara dårå....

12. Vad gör du på tråkiga lektioner? Skriver lappar till Jossan och käkar molusker och dricker kaffe. Som det ska vara!

13. Ditt största tips för någon som börjar den klass du precis gått ur? Börjar alltså idrottstrean...Var inte bitter över att du har ett år kvar. Jag är vrålstressad över vad jag ska hitta på efteråt. Och plugga på matten och se till att ni får era timmar med filosofi. Det var det sjukaste.
 
 
Jag taggar....................Sandra Olsson!