Mora

 
Efter ett misslyckat högskoleprov och sent jobb i Torsby på lördagen så begav jag mig efter ett träningspass till Mora och Axel! 
Söndagen spenderades med en löptur, film och mys. Måndagen spenderades med en prommis in till centrala Mora (ca 40 min), sedan gym med pärlan här ovan och sedan backträning med Axulf. 
 
Dagen efter vankades styrketester i Stockholm på Artro Clinic (fantastiskt ställe), därför tog jag Emma under armen och gick på stan i några timmar innan och sedan en snabbfika med Alex efteråt. Testerna gick väl helt ok med tanke på att jag verkligen tagit det lugnt och sansat för att inte skada mig igen, vilket jag har en tendens att göra. Så det var positivt! Men nu ska vi lägga på en rem, för knät är helt, men svagt! 
 
Idag har jag gjort supermysig brunch med Emma (bild ovan!) och sedan en promenad, eller trolljakt som vi ville kalla det. Vi hade superkul.

Jag är så himla glad att jag trivs så himla bra med hela Axels familj OCH hans kusin! Dessutom har deras by fantastiska löpspår. Hehe.
 
Nu är jag iallafall hemma igen och imorgon ska det jobbas. Jobbigt med tidig morgon, men kul att träffa folket där igen! 
 
MEN nu ska jag rikta allt mitt fokus på Grey's igen ♥

At lil'sis's request

Lillsyrran sa att jag var tvungen att uppdatera litt, så då gör jag väl det då! 
 
At this very moment, är frågan jag får "vad gör du nu då?" NEJMENJAGGÖRFAKTISKTINGENTINGSPECIELLT???
Såklart att alla inte kan veta det och att alla som vet att man tagit stundenten iallafall måste försöka verka intresserade av min nutid och framtid. 
 
Så vad gör jag då? 
Vad har jag för rutiner? 
- Nada! 
 
Det är skönt, men lite jobbigt att vara rutinfri. 
Jag jobbar extra på Branäs och är hjälpreda. Det är så mycket roligt och mysigt folk som jobbar där så det är bara jättetrevligt.
Annars så försöker jag jobba ikapp rehaben på knät, det går bra och känns helt, men för svagt för vad det bör vara. Ska på styrketester 27:e, så det blir väl en dag att vilja glömma.
Pluggar också inför lördagens Högskoleprov, så vi får se om det blir bättre än sist eller inte.
 
Sen väntar jag även på att tiden ska gå fort så att jag får flytta upp till Lofsdalen med Axel och Josefin. Både vintermiljö, samt skidåkning. Det ska bli så jäkla kul!!!
 
ÅH ♥
 
Visa fler inlägg