"Always in the mood for you"

Tumblr-stulna bilder hela högen
Om det är något jag vill göra i livet så är det - precis som alla andra - att resa. Upptäcka världen och leva livet.
Kanske se världen från ett annat perspektiv än utsikten från en alptopp. Inte för att det är fy skam det heller, dock. 
 

Just nu är mina kära kumpaner i Lofsdalen, på Europacupfinaler och SM, innan halva gänget far vidare mot Italien och älskade Chiesa in Valmalenco. Där jag spenderat mina senaste tre år vid den här tiden. Men nu får jag stå vid sidlinjen hemma i Sverige. Men livet känns lite lättare när jag iallafall har lov fr.o.m onsdag. 
Plus att jag då betat av Högskoleprovet, gymnasiearbetet, träning inför NP i Svenska, ett matteprov, ett engelskaprov och diverse annat. (Några saker är redan avklarade och känslan är helt fantastiskt obeskrivlig.) Dock finns det ju en del kvar, som Cambridgeproven, som äger rum 11/4 eller 12/4 och 18/4. Och riktiga NP i Svenska, men det är jag inte så orolig för. 
Men innan dess ska jag fira påsk med några favoriter, hälsa på i Mora och såklart, få hem den bästa av de alla. Dessutom har jag sökt några strökurser till hösten och har jobb från sommaren och framåt. (Plus att mina två bästa vänner ska MED mig ner till västkusten!)
 

School's killing me

Skolan är inte så farlig, men när man inte haft något på ett tag så är det ändå jobbigt när lärarna lyckas samla på sig så himla mycket innan prov...
 
Hur som helst! Mycket tider att passa, men det får väl gå. Nästa vecka har jag bara en opposition, ett matteprov (herregud) och en förberedelse inför cambridgeprov. 
Mycket tänka. Desto mer är det denna vecka. Well well. 

Det är snart över iallafall. Och det är det bästa ♥
 
Nu har jag suttit och betat av två engelska-uppsatser. Så min rygg tackar mig nog om jag ställer mig upp eller iallafall flyttar mig en liten bit (typ till soffan.) 

JAJA
Haaaaaade
 

Bad bad bad

Jag vet att min uppdatering är usel deluxe, men vet ni varför? 
Mitt liv gick ut på att skryta om fantastiska träningspass och skiddagar. 
Meeeen det är inte alls lika kul att berätta om hur jag släpade benet fram och tillbaka 30ggr på gymmet idag. Haha. 

Hursomhelst, knät läker, vi har skaffat hund och våren är på väg. Dessutom ska jag till fjällbacka imorgon för att fira mitt kusinbarn Olivia. :) 

Birthday girl

Idag fyllde jag och min partner in crime Alex 19 år! 
När jag var liten var det drömåldern av någon konstig anledning, men 19 känns ändå bra. Jag kan leva med det. Hehe.
 
Vi firade dock inte mig så mycket idag, utan vi passade på att göra det i lördags när mamma var hemma och när mormor och Rune var i dalen också. Vilket var himla trevligt.
 
Idag spenderade jag dock dagen mest med pappa. Vilket inte var fy skam det heller. Det var jättemysigt och det är konfirmerat att jag har världens bästa pappa. Som skulle göra allt för mig. (Även mamma då. Såklart.)

Annars då? Jag har snart plöjt igenom en säsong av Game of Thrones och det levererar över förväntan! Nog för att alla sagt att det är såååååå bra och att det har 9.5 i betyg på imdb, men jag hade aldrig trott att det var något för mig! 
 
Hur som! Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag har haft :)
 

Besvikelse

Det som är bland mina största svagheter är hur lätt jag blir besviken.
 
Mina tankar och planer ska inträffa efter att jag bestämt mig, det spelar ingen roll vad det gäller, men har jag ställt in mig på något så blir jag så himla ledsen om det ändras.

Vet inte om det är för att jag är så egoistisk att jag känner mig överkörd om någon avviker från det vi kommit fram till, eller om jag helt enkelt känner mig bortglömd.
Att inte vara "viktig" nog är en hemsk känsla, och att vara den som prioriteras bort är det värsta jag vet.
Nu kommer det hända, det är en del av livet och jag måste acceptera det. Men om självkänslan ständigt ska ta en törn av det, så måste jag ju göra något åt det.
 
Jag menar inte att jag inte förstår att saker och ting förändras, att omständigheter ändras och att förutsättningarna försvinner. Jag förstår om man måste planera om och att ingen kan planera sitt liv kring mig.

Men herregud, det är faktiskt inte kul. Är jag den enda?
Visa fler inlägg