Tänndalen

Nu sitter jag i Hamra, ensam, för en gångs skull. På läger blir det sällan någon ensamtid.
Och det behöver jag. Få tänka lite. Annars kollapsar jag liksom. Haha.
 
Well well, imorgon är sista dagen med träning med utvecklingslaget, sedan blir vi kvar lördag och söndag med resterande av torsbygänget. Så jag och Alex tar vårat pick och pack och flyttar in två stugor bort. Det blir nice tror jag!
 
Så, i tisdags, började vi med startträning på förmiddagen och sedan GS på eftermiddagen. Det var kul men gick inte riktigt som jag ville. Som fys gick vi upp för hela backen och sedan fick vi vara kvar och bygga lite i starten. Det kan jag säga var kallt och mörkt. 

Igår gjorde vi ungefär detsamma under träningen. Himla kul faktiskt, gick inte världsbäst men jag harvade på. Det kan inte alltid gå toppenbra. Sedan tog vi en löptur på 40 min med högt tempo och jag fick ha "utvecklingssamtal" med coach Tommy. Väldigt bra grej, för det gav mycket klarhet i allting och med mina mål och dylikt.

Idag
körde vi starter, sedan GS, sedan starter igen och sedan en slags "Skicross", en SX-start och sedan GS resten av åket. Två och två givetvis. Vilket var väldigt, väldigt roligt! Det gick även lite uppåt idag, vilket kändes bra. 
 
Nu ska jag försöka plugga lite om dödsstraff (woah, det är ju inget man diskuterat i skolan förr eller så....). Tur att det är lite intressant iallafall!
Såhär nöjda var vi i tisdags när vi äntligen fick stå på snö i Sverige!