Tisdag 31 Juli

Har jobbat mitt tredje av sex jobbpass den här perioden, nu sitter jag med min lillasyster och vår kusin och ser på hästhoppning! Småflickorna är hästgalna ska ni veta. Och så är det inget fint väder. Ååååh dumma sommar. Det är å andra sidan dumt att klaga när man inte kan göra något åt det. Elin var här nere igen torsdag-tisdag, men tyvärr hann vi bara klämma in några timmar att umgås i söndags! Då blev det en runda minigolf med hennes familj och kusiner, sedan blev det mat på Macri i grebbestad och sist men inte minst fick vi se The Dark Knight Rises på bio, himla bra!! Mamma fyllde år i lördags också, det firade vi med en av mina master cakes! Som vanligt. Men först på dagen åkte vi in till torp och shoppade loss där, inga fel, inga fel! Igår körde jag hopp i backe + lite mage och sedan en två timmars snigellöptur! Haha, skönt faktiskt. Nu börjar det regna också, måste springa och hämta tvätten. xoxo

Mikaelas interiööööör

Sitter och försöker hitta grejer till mitt rum, eftersom att jag flyttar från mitt lilla krypin i torsby till en trea, där jag ska bo med min kära vapendragare Moa.
 
Jag tänkte att sådana dära basic grejer som typ...en säng...Kan vara bra att ha. Har jag fel?
 
Men jag driftade iväg från "ämnet" och hamnade på bloggen och ändrade lite färger bara. Men orkade inte direkt fixa något. Just det, headern också.
Men since jag inte har något vidare program att fixa sådant (eller fantasi) för att göra en bra, så får ni faktiskt nöja er.
 
Jaja, whatever.
Idag har jag vilodag förresten.
Igår sprang jag 1,5 mil. (Observera att jag är utförsåkare!)
 
Förövrigt vill jag se den nya Spidermanfilmen. Men sista gången den går på bio är imorgon, iallafall i Grebbestad, och då går den dessutom klockan 17.
 
Gissa vad? Mikaela jobbar 16-19.
Trött på't. Dumma otiming.
 
Nu ska jag hitta en film på tv'n och sitta där tills jag slocknar och...ja, somnar.
 
Här är förresten en mycket fin bild på mig och Anna. Enjoy!
Ja, vi gillar glass.

Mitt i natten

Borde sova, men vill sova ut länge imorgon när jag är ledig! I tisdags träffade jag finaste Elin som var i grebbestad och vi tog ett pass med finska rundan efter min spontana morgonjogg! På onsdagen drog vi två oss ner mot götet där vi mötte upp Anna, Elvira och Emma och hängde på Liseberg hela dagen! Så himla bra dag, för att inte tala om vilka himla bra tjejer. De följde sedan med mig hem till fjällbacka och drog hem på torsdagen! Anna stannade dock tills idag och vi tog oss ut på tur i grebbestad och ett intervallpass! Sjukt skönt. Idag drog jag och brorsan till gymmet och sen efter jobbet stack jag ur och sprang en timme och tio minuter (viktiga minuter!!!) hoppas ni har det bra (nästan) allihop! Xoxo I detta gänget är jag minsann den enda brunetten, men också den enda som inte går natur, blandade känslor här, vem är den korkade egentligen?

Dagens träning

Kom på att jag kanske skulle berätta om dagens träning också, eftersom att det är huvudsyftet med blööööggen! Drog till gymmet efter en sen och go morgon, vid ett ungefär, halv tre var jag därifrån. Började med ett helkroppspass, styrka. Efter det tränade jag lite extra mage! Måste verkligen få upp bålstyrkan nu... Därefter gav jag mig på löpbandet och sprang fem km! Där hade jag dock en hel del problem med mina benhinnor så jag var tvungen att pausa ca var 500 meter... Kanske borde cyklat istället? Men nu är det gjort iallafall. Imorgon vankas det hopp i backe, överkropp + mage! Himla tur att vi har en perfekt backe i trädgården här då! Wohoo! Men nu ska jag sova, godnatt fellas

Humörsvängningar till tusen!

Just nu är jag så himla glad. Så himla glad att jag har mina fina vänner och familj. Jag saknar sönder själen efter torsbyfolket. Men jag och några av dom bästa har planerat en liten göteborgstripp med lisebergsbesök ganska snart, så jag klarar mig nog. Men har ni tänkt på hur mycket folk man har runtomkring sig som bryr sig om en egentligen? Hur ofta man inte tänker på det? Det är så lätt att glömma bort. Det behöver inte ens vara folk som man står nära eller ens någon man pratat med, men de kan bry sig ändå. T.ex så Moa (http://mhhme.blogg.se">http://mhhme.blogg.se) har jag nästan aldrig pratat med, men jag ser henne som en underbar människa. Som en vän. Haha jag bara kom och tänka på det nu, ja jag är flummig och konstig. Men jag bryyyyyr mä int!!!

Ledig eftermiddag!!

Åhåh, idag skulle vi åkt till mina fina kusiner och hälsat på, men mamma som har legat sjuk hela veckan blev inte bättre och nu drog dom till sjukan med henne... Men iallafall så tog jag ledigt idag em och imorgon fm för att vi skulle varit hos kussarna då, så nu är jag helt enkelt ledig bara... Efter 15 pass i sträck. Har hunnit med en powernap, om flera timmar är en powernap? Välbehövligt var det dock, sen hann jag med två träningspass, handla och duscha och äta. Going good nu. Körde ett spänstpass först, väldigt försiktigt dock, då mina benhinnor lider av skicross-syndromet. Efter det ett överkroppspass, börjar märka lite resultat nu! För att inte tala på brorsan, nu tränar han t.o.m när han är på gymmet. ;) Nej, nu ska jag antingen göra mat eller chokladpudding? Dilemma.

Catch it

För några år sedan hade jag inte alls hur jag förstått hur jag inte förstår nu. Jag förstår allt och ingenting. Hjärnan vill inte som själen men själen vill som den. Allt borde vara som förr fast jag ska vara nutid.
Det river, klöser, stryper och masserar.
Daily b-day, baka, födelsedag, jordgubbar, powernap, tv, tårta, vila

Vilodag

Hejsan! 
Idag har jag en skön vilodag, pappa fyller år och mamma är sjuk, dessutom kommer mitt kusinbarn Alma hit sen och är söt som vanligt. 

Sitter och trycker i mig det lilla godis vi hade hemma och ser på vänner. Ska jobba sen igen vid fyra. Nu har jag jobbat häflten av mina jobbpass! Ja - det hjälper att räkna ner. 

Pappa fyller som sagt år, så sen när jag slutat funderar jag på att gå ner och köpa grejer och göra en tårta till farsgubben. Fast han inte vill ha någon så klagar ju inte vi andra på att ha en anledning till att äta... 
 
Nej, nu blir det en powernap och sedan jobb!
 
Här är förövrigt min senaste tårtkreation som jag gjorde på syrrans b-day. Hahahaha

Jobb, jobb, jobb

Känns som att jag jobbat varje dag i två månader (minst) nu, men jag är bara inne på min fjärde dag. D.v.s fem dagar kvar till ledighet! Keep it up...

Papi fyller år imorgon också, blir ju helgammal ju!
Brorsan snackar, snackar och snackar, som vanligt. Har aldrig stött på en sådan babblande och stressad pojk. "Pappa kom nu", "Nu börjar vi då!", "Ska vi göra det nu då??", "Men pappa nuuuuuuuuuu."

Och visst låter det väl som att han är runt 7 år gammal? Icke - han är 14, snart 15. Mini.

Nu sitter jag iallafall i soffan, har äntligen kommit igång med träningen igen också. Göööött säger jag bara.
Körde 15-15 sekundersintervaller igår också. Så himla kul. (Hör och häpna.)

Så snart ska jag köra lite "Hopp i Backe 1", efter det lägger jag mig på gräsmattan och solaaaar. Uh se gött. Men får ju skynda mig nu, ska tillbaka till jobbet sen också.

Undrar om brorsan hänger på på träningen. Troligtvis inte.
Sedan blir det ett gympass ikväll dessutom.

Ska bara berätta att jag hatar barn också. Så ni vet.
Det är något som händer när barn är mellan 5-12 år som gör att dom är vidriga. Aldrig ska jag skaffa barn.

Tydligen är jag tilldragande för just den sortens pygméer, de förföljer mig iallafall. Panik.

Här är en bild från en annan gång jag körde hoooopp iii backeeeeeeeee!
Visa fler inlägg