God Jul

God jul allihopa!

Har inte skrivit på länge då jag inte gjort något vettigt på tre veckor!

Jag tränade på gymmet förra veckan någon gång, torsdag tror jag, sen var jag ute och sprang i lördags! Det gick jättebra och var superskönt, men igår fick mitt huvud en liten relapse och nu får jag väl ta det lugnt ett tag till då...

Ska iallafall ta ett åk imorgon med papi!

Idag (ja, igår egentligen då) spenderade jag med familjen, kusinerna och deras partners, riktigt kul. Fick massa fina presenter till lägenheten!

Och ett jättefint halsband från min käääära!

I onsdags hade vi förresten "minijulafton" med alla oss tjejer! Bästa.

Nu ska jag dra mig mot sängen, i min nya pyjamas. Åh vilken bra dag!


Hoppas alla ni andra också hade en lika bra dag!

#/&¤/"("=!!¤"()%/ teknik!!!

Min hårddisk har dött. Jag vet inte ens vad det är för fel. Datorn känner bara inte av den.
Jag är arg.
 

Men hur som helst, jag ser på Criminal Minds, JAG ÄLSKAR CRIMINAL MINDS.
Imorgon åker brorsan till Idre, jag skulle gära följt med, men dels så får jag inte träna för skallen, sedan ska det tydligen vara kallt (no good för förfrusna tår). 
Och så skulle jag vara enda tjejen...VEM VILL HÄNGA MED SVETTIGA GRABBAR ÖVER EN HELG? 
Inte jag. Eller jo.
 

Käkat mat med mamis jobbarkompis också, uhjuhj, hemmagjord pizza, med bearnaisesås (?!)
Gott iallafall. Nu har jag dessutom gosabstinens. Blähähä.

Hur som helst...Eeeeh...Jag har julklappspanik.
Hejdå, det är mysigt här. 


Hemma i dalen

Är hemhemma nu, åh vad det var mysigt och julpyntat!
Var till doktorn idag och kollade upp min skalle efter kraschen i lördags då jag känt mig seg och haft huvudvärk sedan dess.
 
Jovisst var det en hjärnskakning till.
Hjärnskakning kanske inte känns som en speciellt stor grej. Och det skulle inte jag heller säga egentligen, men när det är iallafall den tredje sedan den här säsongen kände jag att jag kanske ska kolla upp det iallafall. 
 
Fick göra en CT-röntgen och hon tyckte att jag skulle följa med pappa hem, så att dom kan ha lite koll på mig om något slår fel. Tveksamt att det gör det, men man ska väl kanske vara så säker som möjligt.
Jag vill faktiskt ha ett fungerande huvud, haha. 
 

Hur som haver så får jag inte träna den här veckan, och eftersom att jag har två lektioner till den här veckan och bara träning resten så missar jag som tur var inte så mycket i skolan. Matte och Engelska och det kan jag faktiskt göra hemma!
 
Lånade med mig en av skolans kameror också, för ska man få gå medieproduktion ska man tydligen kunna hantera en kamera. (Martin, nu blir jag ett fullfjädrat mediaslor!) 

Men när man väl förstår sig på kameran så är det ju kul. Trodde dock inte jag skulle bli en sådan som faktiskt förstod mig på en. Sen så är det väl hundratusentals saker till att lära sig om den, men det var inte noga. Hehe.
 
Nu ska jag kura ner mig i fåtöljen och se på Pretty Little Liars, åh jag älskar den där serien.
 
Adiõs!
Alltså, vad jag utmanar och offrar mig för att uppleva det här. ♥

I Funäsdalen

Har varit i Funäsdalen den senaste veckan, tränat storslalom, skicross och slalom! Slalomen gick riktigt bra och det var SÅ KUL.

Storslalomen gick inte alla bra. Så storslalomtävlingarna här som gick tor-fre-lör var jag inte med på, igår körde vi skicross i hamra, drog till med en krasch som gav mig hjärnskakning, ont i knät och armbågen samt en öm näsa, en riktig faceplant! Haha.

Förfrös även mina stortår och fick därför förbud på att gå ut idag då det är minus tjugo. Wheyhey. Det var slalom idag, och det ville jag så himla gärna vara med på, så det var lite tråkigt.

Träffade malou och Sandra också, sjukt kul!

Men nu ska jag försöka göra klart lite hur jag ska göra nu. Haidoo

Visa fler inlägg