borde. bor-de. bo-rde.

Det finns så många borden här i världen alltså.
Bara för det tänker jag skita i allihop!
Eller? Näej. Sånt gör ju inte jag. Jag är ju SÅ. HIMLA. DUKTIG. eller? eller? eller? va?
Jag har iallafall gjort något bra de senaste dagarna, som:
√ Tränat 6h i sträck (träningsvärk inkluderad.)
Sovit
√ Städat (Okej, vi kan väl låtsas att dammsuga räknas som att städa?)
Umgåtts med min familj.
√ Inte spenderat pengar.
√ Tränat småbarn.
√ Okej, där tog det slut, så duktig är jag. Hur mycket skola ser ni? nada.

Imorgon ska jag upp vid fem för att göra mig i ordning och hoppa på en buss klockan sex för att dra mig mot Torsby och mitt andra hem. (Där måste jag lägga till lite skola...)
Saknar mina polare som är i Österrike! Åh. Dom är så bra, så bra, så bra. ♥
Dessutom har ju inte Björnrike mer snö än att man kan köra startträning, så det blir inget läger för min del heller. Skit.
Tvingar pappa till Trysil nästa helg istället.
Ciao

kallesta

tjena. På väg till staden K, alltså staden med det stora S'et, Karlstad. Vilken partystad. Fast nu ska ju jag inte parta, mitt på dagen en tisdag. Nejneeej, jag ska shoppa. (egentligen ska vi till das sykehus, men äh.) Det är cowlt. Imorgon bär det tillbaka till hålet H - Torsby. Yeha. Saknar mina freundes. (dom får betalt, jag lovar) Nu ska jag läsa lite historia och göra S-B-A-bro' stolt över mig jao. Lite produktiv får man ju vara när man är ledig 3 skoldagar. Det är coolt. Precis som att ha olika strumpor på skolkortet. (lillasyster i ett nötskal). Ciao.

Skön löptur

Just kommit hem från ett löppass på ca 1h, ganska skönt faktiskt (vad FAN är det som händer med mig??!), fick gaaaalet ont i mina benhinnor men som den outtröttliga, superstarka, smärttålande människa jag är sprang jag bara in och hade på lite voltaren en sväng och sen ut igen. Så amazingly fast.

Nu sitter jag alldeles svettig och blöter ner allt i soffan och väntar på att få ork till att dra min tunga/starka/stora/kraftiga/feta/KUNGLIGA kropp till duschen. (Herregud vad jobbigt.)

Men...nu fryser jag snart ihjäl.

Vi hörs, my lovers. ♥


Es war Schnee am der BRANÄS-ber.

Hemma ett tag!

Idag åkte jag hem och ska stanna här i skogen tills Onsdag! Ska bli skönt att vara på samma ställe ett tag. ;-)
Eftersom att vi har resursdagar mån/tis/ons så tänkte jag att jag stannar hemma. (Har inget att ta igen på resursen.)
Dessutom har jag ju tillgång till gym o.s.v här, så då tyckte en av mina tränare att jag kunde träna här hemma istället. :-) "Guuuu se göött!"

Iallafall, nu sitter vi och ser på idol, åh herre, vem kommer vinna? Jag har ingen aning, alla är grymma...Men Moa är nog bäst!

7 November 2011

Har precis kommit hem från Moa, hon och hennes mamma bjöd mig på tacos! Det var gott, även om jag åt det senast i lördags. ;-)

Idag fick vi veta att tränarna har hittat boende i Juvashytta, så på Onsdag e.m. bär det lite hastigt och lustigt dit i fyra dagar, då blir det enbart slalomåkning också. Det blir nog kul, för min slalomåkning har ändå förvånat mig väldigt mycket, vilket gör det hela väldigt roligt! 

Idag var också första skoldagen på två veckor och jag kan på riktigt säga att det var skönt, skulle varit skönt med fler än tre skoldagar innan vi drar igen, men vad gör man inte för lite skidåkning?

Vi hade ett ganska skönt enbens-pass i gymmet också, första träningspassen sen förrförrförra (?) Torsdagen. Kan ju ändå säga att det kändes bra, var kul och jag känner mig ganska stark! Det är väldigt roligt när man t.o.m. har gjort synliga framsteg, t.ex. mina axlar har blivit mycket, jag menar mycket, starkare, och det syns! :-)

Nu sitter jag iallafall här i mitt egna lilla krypin med vindruvor, tända ljus, varm o'boy, min rosa fluff-filt och ser på filmen Knight and Day. Vet inte riktigt hur många gånger jag sett den, jag älskar den! 

Så nu ska jag väl borsta tänderna o.s.v. och se klart på filmen, sedan tänker jag strypa kudden. 

Godnatt fellas!

 
Bilder från när vi var i Stubai förra veckan!

Stubai #2

Nu befinner jag mig återigen i Österrike och i samhället Mieders, i ett tvåbäddsrum med fyra boende flickor, med påsar med clementinskal, tomma vattenflaskor och med stinkande underställ. Det är verkligen inget fel att bo med dom här tjejerna, dom är galet härliga. Men ack så tight man bor.

Vi har varit här sedan förra söndagen och åker hem på Torsdag. Jag har hunnit sett WC'n i Sölden, åka bra och dåligt, jag har hunnit vara glad och ledsen, få massage och lagat min sneda höft, jag har hunnit åka till Italien och jag har hunnit ha sönder min fartdräkt + övertalat Moa att laga den (Emma är räddaren i nöden som alltid har allt med sig, ink. nål och tråd!) och krascha.
På nästan två veckor hinner man mycket. Men herregud, nu är vi nästan slut.

Bara att härda ut, två härliga halvdagar med SL och antagligen GS så ska det nog bli riktigt bra.

Vädret är och har varit och kommer förbli kanon, så det är inget man ska klaga på, verkligen inte. Dock börjar ju benen bli aningen darriga redan innan vi spänt pjäxorna. Mer konditionsträning när vi kommer hem kanske? Fast ändå, efter 11 skiddagar ska man väl kanske känna sig lite mör?

Men litegrann längtar man ju faktiskt tillbaka till skolan, saknar mina klasskompisaaaaaaar!!!
Inte för att jag skulle varit i skolan den här veckan om jag var hemma, eftersom det är höstlov. Men ja, jag längtar väl lite hemhemhem också.
Ja vad ska jag säga? Hem är numera hotellet, hemhem är i Torsby, hemhemhem blir väl hos familjen då? Eller?

Dessutom saknar jag den Svenska maten lite också, på riktigt. Knödel och schnitzel är inte min grej så att säga.
Kaiserschmarren är däremot bland det bästa jag vet. Åh mums!
Ska be mamma ha lite köttbullar och potatismos klart tills att jag kommer hem.

Nej, nu börjar det bli dags att dra sig i säng, huvudet är aningen tungt. Blir att fortsätta läsa min engelska bok som jag tror ska vara klar efter lovet, med en recenssion.
Men ja, med en bussresa på 18h på Torsdag är det nog ingen risk att jag inte hinner klart!Moa, Evelina och jag.
Visa fler inlägg